Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - OOSTENRIJK: De parels van het Oostenrijks-Hongaarse rijk

Prijs
basisdek tweepersoonskajuit per persoon € 2265
basisdek eenpersoonskajuit € 2940
Prijs per persoon in tweepersoonskajuit hoofddek € 2465
Prijs eenpersoonskajuit hoofddek € 3140

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
AUGUSTUS 30/08 tot 06/09/23

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Ontdek de overvloedige schatten van Oostenrijk en Hongarije en de geheimen van de Donau tijdens een unieke cruise. Wandel door de kleurrijke straatjes van Bratislava die als het ware een sprookjesdorp vormen en ontdek de uitgestrekte vlaktes van de Puszta die de ware ziel van Hongarije herbergen.

Bezoek de baden van Gellert, die een breed scala aan balneotherapiediensten bieden, en het museum "Sissi", dat mythe en geschiedenis samenbrengt en waar u talrijke persoonlijke bezittingen en de beroemdste portretten van deze charmante keizerin kunt bekijken.

top

MS DOUCE FRANCE 5 ankers - 55 kajuiten

 

Dit schip werd volledig gerenoveerd in 2017 volgens de nieuwe normen van de rederij en beschikt nu over nog ruimere kajuiten met grote raampartijen op het bovendek. Voor de liefelijke en vrouwelijke inrichting in de gemeenschappelijke ruimtes werden rozetinten gebruikt, met toetsen van aubergine en anijs. De kajuiten baden in een maritieme sfeer.

De bar en het restaurant op het bovendek bieden een panoramisch uitzicht, dankzij de grote raampartijen. De kajuiten zijn verdeeld over twee dekken: op het bovendek beschikken ze over grote raampartijen met Franse balkons; op het hoofddek over grote ramen. Op het zonnedek kan u terecht voor ontspannende momenten! Het dek is uitgerust met zetels en ligstoelen, om zalig te relaxen en tegelijk van een panoramisch uitzicht te genieten.