Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - Portugal: Porto, de vallei van de Douro (Portugal) en Salama

Prijs
Kajuit op het hoofddek DBL € 1680
Kajuit op het tussendek DBL € 1820
Kajuit op het bovendek DBL € 2005
Kajuit op het hoofddek SGL € 1680
Kajuit op het tussendek SGL € 1820
Kajuit op het bovendek SGL € 2005
Prijs kind tot 16 jaar (vlucht, transferts, excursies) € 595

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JULI 31/07 tot 05/08/23

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Duik samen met uw gezin onder in de feestelijke en warme sfeer van Portugal en Spanje, waar je een unieke manier van leven zal ontdekken. We bezoeken Porto, een subtiele mix van moderniteit en geschiedenis ; een stad die beroemd is om haar wijn.  Salamanca en haar kathedraal, de gouden stad van Spanje, met een rijke architecturale, religieuze en gastronomische cultuur wordt eveneens bezocht.

top

MS MIGUEL TORGA 5 ankers

Dit schip, gebouwd en ingehuldigd in 2017, eert de wijnen en architectuur van Porto. De bordeauxrode kleur, het blanke hout en de zwarte stalen banden doen ons denken aan de Porto wijn en zijn vaten. De vastgenagelde staalconstructies en de foto’s bij de receptie verwijzen naar de architectuur van de Eiffelbrug, die het stadscentrum zijn bijzondere karakter geeft.

De grote ramen geven u de mogelijkheid om het landschap te bekijken vanuit het restaurant of vanuit uw kajuit. Het restaurant bevindt zich aan de voorkant van het hoofddek en de salon / bar aan de voorkant van het tussendek. De kajuiten zijn verdeeld over de 3 dekken. Op het tussen- en bovendek hebben de kajuiten een Frans balkon. Aan het zwembad op het zonnedek kan u ontspannen in de ligstoelen.