Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - Nieuwpoort-Bad: Hotel Cosmopolite**** Nieuwjaarsarrangement

Prijs
Prijs per persoon € 699
Prijs per persoon in eenpersoonskamer € 869

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
DECEMBER 30/12 tot 02/01/24

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Het kustplaatsje Nieuwpoort-Bad ligt centraal aan de westkust en speelde een belangrijke rol in de Eerste Wereldoorlog. Het IJzergedenkteken bij het sluizencomplex en het Koning Albert I monument zijn enkele stille getuigen van deze bewogen geschiedenis. Nieuwpoort kennen we natuurlijk ook van haar vissershaven, de vismijn, het staketsel, de Eurojachthaven, maar vooral van het brede strand en de verkeersvrije dijk. Met zijn sfeervolle winkelstraten, zijn terrasjes en de duinen is Nieuwpoort een van de aangenaamste vakantieplaatsen aan onze kust.

Geniet van de sfeer en de gezelligheid tijdens de eindejaarperiode van Winters Nieuwpoort; fonkelende lichtjes en prachtige decoratie dompelen Nieuwpoort in een echte feeststemming.

Sluit het jaar af met een oudjaarsmenu bestaande uit 5-gangen, aperitief en dranken inclusief en klink met bubbels op het nieuwe jaar! Muzikale omlijsting tijdens het eindejaardiner zorgt voor extra sfeer.

top

Hotel Cosmopolite**** - volpension

Dit luxehotel, op 80 m van het strand en aan het begin van een mooie winkelstraat, is een goede uitvalbasis om de omgeving te ontdekken. Na renovatiewerken in de winter van 2017 biedt het hotel moderne en comfortabele kamers met airco. Er is een lift en een privé-wellnesscenter met sauna, jacuzzi en massages. Tramhalte op 100 m.

Alle kamers beschikken over douche!